Wat is Microsoft Formulieren?

Microsoft Formulieren is een gebruiksvriendelijke, lichtgewicht app waarmee je quizzen, polls en enquêtes kunt maken. In bedrijfsorganisaties biedt het adequate hulpmiddelen om feedback van klanten te verzamelen, zaken te verbeteren, evenementen te organiseren of de tevredenheid van medewerkers te meten. Het kan ook worden gebruikt in onderwijsinstellingen om quizzen te maken, input van ouders en leraren te verzamelen of activiteiten te plannen. Met Microsoft Formulieren, je kunt een bouwen formulier in een mum van tijd, zonder enige vooropleiding. U kunt ook automatische grafieken bekijken als u uw gegevens wilt visualiseren. Microsoft Formulieren kan ook worden geïntegreerd met Office365-apps voor een soepele ervaring voor het verzamelen van basisgegevens.

Microsoft Formulieren Belangrijkste kenmerken:

Microsoft Formulieren is een van de meest gebruiksvriendelijke platforms op internet. Het stelt u in staat om effectief te bouwen formulieren met zelfverklarende tools en duidelijke ontwerpsuggesties. Microsoft Formulieren bevat veel onderscheidende kenmerken. Als je het in een instelling gebruikt, biedt het je de middelen om met je studenten in contact te komen en hun voortgang bij te houden. Met Microsoft Formulieren, kunt u uw leerlingen aanmoedigen om mee te wegen met behulp van Formulieren. U kunt hun voortgang ook beoordelen met quizzen, met de mogelijkheid om hun antwoorden naar Excel te exporteren. Wil je van een tentamen een leermiddel maken, dan kan dat zeker door video's toe te voegen.

Met Microsoft Formulieren, heb je een platform waar de ingebouwde AI jouw doelen nastreeft. Het stelt u in staat om de juiste feedback te verzamelen, ongeacht uw vaardigheidsniveau. U kunt uw bereik ook vergroten door Microsoft . te integreren Formulieren met uw favoriete apps en verbinding maken met uw publiek. U kunt ook enquêtes delen, zodat groepen kunnen samenwerken. Microsoft Formulieren bevat realtime grafieken en automatisch gegenereerde rapporten die u helpen bij het visualiseren van gegevens in seconden. Deze grafieken en rapporten kunnen ook worden geëxporteerd naar Excel voor diepgaande, op maat gemaakte analyses. Verder heeft Microsoft Formulieren werkt op elk apparaat, vanuit elke browser; zodat u onderweg betrokken kunt blijven

Microsoft Formulieren bevat Dynamics 365 Customer Voice waarmee u de behoeften van uw klant kunt begrijpen. Deze functie verzamelt, analyseert en volgt realtime feedback in een schaalbare oplossing voor feedbackbeheer. Het legt feedback vast via verschillende kanalen door gepersonaliseerde enquêtes te verzenden om de perceptie van klanten van uw producten en diensten te volgen. U kunt ook de trends en gevoelens van klanten achterhalen om ervoor te zorgen dat u hun behoeften goed begrijpt. U kunt ook uniforme klantprofielen maken om uw teamleden af te stemmen op de gewenste betrokkenheidsbeslissingen via alle kanalen.

Met Microsoft Formulierenkunt u chatten, bellen, vergaderingen hosten en realtime samenwerken. Microsoft Office moedigt u aan om met productieve oplossingen te komen en contact te maken met uw werknemers of klanten, of u nu op locatie of op afstand werkt. Het biedt 1TB OneDrive-opslag, zodat u uw bestanden overal kunt beheren. U kunt ook end-to-end-beveiliging krijgen voor al uw bronnen op Microsoft Formulieren. Dit formulier builder-platform beschikt over een AI die zelfs de meest geavanceerde, domeinoverschrijdende aanvallen in gevaar brengt en signaaloverbelasting vermindert. Microsoft Formulieren stelt u ook in staat om de bescherming tegen apps van derden uit te breiden met SDK en connectoren.

Als u wilt samenwerken met specifieke collega's of groepen in uw organisatie, kunt u de specifieke functie voor het delen van gebruikers gebruiken. Met deze functie kunnen u en uw collega samen een formulier maken of de responsgegevens doornemen. U kunt via deze functie samenwerken met een of meer dan één auteur met behulp van hun e-mailadres. U hoeft zich geen zorgen te maken over het lekken van de samenwerkings-URL, aangezien deze voor niemand werkt, behalve voor degenen wiens e-mailadres in de lijst wordt vermeld.

U kunt ook eenvoudige peilingen maken om erachter te komen wat mensen van uw laatste idee vinden wanneer ze hun volgende vergadering willen plannen of wat deelnemers aan een workshop van het evenement vinden. sinds Microsoft Formulieren werkt met elke schermresolutie, het is best handig voor iedereen om deel te nemen aan uw enquêtes en peilingen.

Microsoft Formulieren Extensies en add-ons

Microsoft Formulieren heeft veel formulier extensies en add-ons. Excel Online, Office App, OneDrive voor Bedrijven, OneNote, Outlook, Power Automate, PowerPoint, SharePoint, Stream en Sway zijn enkele van de add-ons.

Microsoft-formuliertypen

U kunt een verscheidenheid aan formulieren met JotForm. Het geeft je de toegang om een registratie te maken formulieren, sollicitatie formulieren, contact formulieren, verzoek formulieren, volgorde formulieren, feedback formulieren, enquêtes, aanmelden formulieren, evaluatie formulieren, evenement registratie formulieren, boeking formulieren, petitie formulieren, verslag doen van formulieren, reservering formulieren, werkgelegenheid formulieren, volgen formulieren, lidmaatschap formulieren, uploaden formulieren, citaat formulieren, afspraak formulieren, inschrijving formulieren, vrijwilliger formulieren, betaling formulieren, bruiloft formulieren, berekening formulieren, inhoud formulieren, leadgeneratie formulieren, toestemming formulieren, prijs formulieren, abonnement formulieren, aanbeveling formulieren, peilingen, donatie formulieren, RSVP formulieren, sponsoring formulieren, en abstract formulieren.

Microsoft Form-integraties

Microsoft Formulieren hebben veel integratietypes. Sommigen van hen omvatten Power Automate, PowerPoint, SharePoint, Stream en Sway.

Gedeeltelijke inzendingen van Microsoft Form

Microsoft Formulieren slaat geen gedeeltelijke inzendingen op. Het heeft ook geen opslagstatus of cookies.

Microsoft-formulier Opslaan voor later

Microsoft Formulieren slaat niet op formulieren voor later. Je zult de moeten vullen formulier voor indiening

Microsoft Formulier Verlating & Half Gevuld Formulieren

Microsoft Formulieren heeft geen Verlaten Formulier Kenmerken.

Microsoft Form-trechters

Microsoft Formulieren bevat Formulier Analyses zoals grafieken en rapporten voor diepgaande analyse.

Microsoft Form E-mail Autoresponder

Microsoft Formulieren bevat tools voor e-mailautomatisering. Deze tools voeren verschillende taken uit, zoals het verzenden van e-mails naar prospects, het opvolgen van uw e-mails, het gebruik van workflows om uw verkoopproces te stroomlijnen, het roteren van leads, het maken van deals en het verzenden van taken naar uw team.

Microsoft Formulier FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

Formulier FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

verrijk uw formuliergegevens
Gebruik maken van Responser met uw bestaande formulierprovider.
Meeste vorm 
Aanbieders
Gedeeltelijke formulierinzendingen opslaan?
Verwijzingen volgen op gedeeltelijke formulierinzendingen?
Vooraf invullen Formulieren Wanneer de gebruiker terugkeert?
(zelfs zonder opslaan & hervatten of bewerken van links)
Ingebouwde e-mail autoresponder?
Toon gebruiker Locatie; Land, Staat & Stad?
Toon gebruiker IP-type; Onderwijs, Zakelijk, VPN, ISP?
Gebruikersorganisatie-informatie weergeven?
Gebruiker tonen Apparaat, Bron & Medium?
Verzendt directe leadmelding?
Automatische nep/echte e-mailvalidatie?
Automatische telefoonvalidatie voor 200+ landen?
Verlaten e-mail geopend en kliktracking?
Autoresponder e-mailen van aangepast domein?
Verlaten formulierveldanalyse?
Volledige trechteranalyse van formulierstarters tot verlaten en herstelde leads?
Tijdstempel gebruikersactiviteit weergeven voor alle leads?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish