Wat is Jotform?

JotForm is een online no-code formulier-platform creëren met een eenvoudig ontwerp maar verbeterde vaardigheid waarmee gebruikers verschillende kunnen produceren en publiceren formulieren, invulbare PDF genereren formulieren, en verzamel en registreer reacties van het publiek. Het bestaat uit een aangeboren slepen-en-neerzetten-functie die uw formulier ervaring opbouwen tot een ongelooflijk soepele.

Belangrijkste kenmerken van JotForm

Met zijn vermogen om professioneel ontworpen te creëren formulieren en enquêtes met een breed scala aan stylingopties, JotForm versnelt uw dagelijkse taken door ze te vereenvoudigen en sterk op maat te maken. Het helpt bij het verzamelen van bestellingen, het uitvoeren van klantonderzoeken, het verkopen van producten en het maken van sollicitaties.

Het belangrijkste kenmerk van JotForm is de enorme bibliotheek met sjablonen die het biedt waarmee u kunt maken formulieren, of het nu gaat om de enquêtes voor marktonderzoek of werkgelegenheid formulieren. Het bestaat uit meer dan 10,000 sjablonen die ervoor zorgen dat formulier- eenvoudig maken of u overstelpen met ideeën om uw sjabloon helemaal opnieuw te maken, omdat het ook een verscheidenheid aan hulpmiddelen biedt.

JotForm heeft ook een ontwerp met één vraag per pagina en een optie om op elke pagina een verzendknop toe te voegen om responsieve en niet-ingediende gegevens te verzamelen. Hiermee kunt u uw logo's toevoegen en een selectie van opvallende achtergronden, animaties en kleurenschema's als aanvulling op uw bedrijfslogo. Een ander kenmerk van JotForm is de voorwaardelijke logica om dynamiek te creëren formulieren, wat een geweldige manier is om interactieve en berekende resultaten te krijgen. Het bevat ook een tool om de formulier velden volgens de respondent, wat hen in staat stelt actiever te zijn en hen aanmoedigt om de formulier.

JotForm-extensies en -add-ons

Enkele van de extensies en add-ons voor JotForm zijn Databox, ActiveCampaign, Zapier, Zuko, Google kennisgever en Integromat.

JotForm-formuliertypen

Met zijn eenvoudige ontwerp gecombineerd met geavanceerde mogelijkheden, is JotForm een ongelooflijke online formulier bouwplatform dat interactieve online en pdf maakt formulieren binnen enkele seconden. Het stelt u in staat om allerlei soorten enquêtes te genereren en formulieren zoals Applicatie Formulieren, Inschrijving Formulieren, Inschrijven Formulieren, Prijs Formulieren, Abonnement Formulieren, Opiniepeilingen, Donatie Formulieren, enz. Het biedt ook een functie van JotForm-tabellen voor continue en naadloze samenwerkingen.

JotForm-integraties

Met JotForm kunt u uw online ervaring upgraden formulieren met een brede scala aan integraties met voortdurend evoluerende formulier toepassingen. Het helpt bij een betere communicatie en begrip met uw publiek. Deze integraties zijn onderverdeeld in analyses en rapportage, blogintegraties, CMS- en CRM-integraties, bestandsdeling en -opslag, betalingsprocessors, kaarttoepassingen, gegevensbeheertoepassingen en e-mailtoepassingen.

JotForm Gedeeltelijke Inzendingen

>In JotForm is het noodzakelijk om op de verzendknop te drukken om de gegevens te verzamelen. Als u echter gedeeltelijke inzendingen wilt opslaan, kunt u een formulieren met meer dan één pagina en voeg meerdere verzendknoppen toe om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen. Bovendien bevat JotForm een bewerkingsoptie die u naar de respondent kunt e-mailen om zijn invoer te voltooien. U kunt de niet-ingediende gegevens bekijken met de sessie-URL van de gebruiker

JotForm Opslaan voor later

JotForm begrijpt de moeilijkheid bij het vullen van een 10-pagina formulier in slechts één zitting. De gebruikers kunnen moe worden of er kan een noodgeval optreden. Om verlies van uw gegevens te voorkomen, bood JotForm een twee-formulier oplossing met behulp van de component Pagina-einde. Maar ze veranderden het in een eenvoudige integrale functie door een 'Doorgaan' in te stellen formulieren later'-optie die elk toekomstig verlies elimineert.

JotForm verlaten en half gevuld Formulieren

>Helaas bevat JotForm geen functie voor het verlaten van formulieren, maar met de optie om meerdere verzendknoppen toe te voegen, worden de gegevens die door de respondent zijn ingevuld, geregistreerd.

JotForm Form Trechters

JotForm bevat zijn eigen Form Analytics die helpt bij het bijhouden en begrijpen van het publiek. Het bevat:
-Aantal inzendingen (per maand of jaar)
-Aantal weergaven
-Locatie van de respondent
-Het gebruikte apparaat
-Conversiepercentage
-Gemiddelde tijd

JotForm E-mail Autoresponder

JotForm werkt met twee soorten e-mailwaarschuwingen, notificatie-e-mail en autoresponder-e-mail. Met Autoresponder-e-mail kunt u de respondenten een snel en al opgesteld antwoord sturen, samen met een kopie van hun ingediende gegevens. Evenzo krijgt u in een e-mailmelding een melding wanneer de respondent uw formulier invult, zodat u kunt antwoorden met een bericht en hun gegevens, aangezien het niet altijd de juiste manier is om meteen een e-mail te verzenden.

Veelgestelde vragen over Jotform

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

Formulier FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

verrijk uw formuliergegevens
Gebruik maken van Responser met uw bestaande formulierprovider.
Meeste vorm 
Aanbieders
Gedeeltelijke formulierinzendingen opslaan?
Verwijzingen volgen op gedeeltelijke formulierinzendingen?
Vooraf invullen Formulieren Wanneer de gebruiker terugkeert?
(zelfs zonder opslaan & hervatten of bewerken van links)
Ingebouwde e-mail autoresponder?
Toon gebruiker Locatie; Land, Staat & Stad?
Toon gebruiker IP-type; Onderwijs, Zakelijk, VPN, ISP?
Gebruikersorganisatie-informatie weergeven?
Gebruiker tonen Apparaat, Bron & Medium?
Verzendt directe leadmelding?
Automatische nep/echte e-mailvalidatie?
Automatische telefoonvalidatie voor 200+ landen?
Verlaten e-mail geopend en kliktracking?
Autoresponder e-mailen van aangepast domein?
Verlaten formulierveldanalyse?
Volledige trechteranalyse van formulierstarters tot verlaten en herstelde leads?
Tijdstempel gebruikersactiviteit weergeven voor alle leads?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish