Wat is Gravity Formulieren?

Gravity Formulieren is een van de gemakkelijkste tools die beschikbaar zijn om u te helpen bij het maken van geavanceerde formulieren, en is ook de meest vertrouwde tool voor u om uw WordPress-aangedreven websites op te maken. Het bestaat uit alle tools die je nodig hebt om een professioneel ogende formulier, inclusief meerdere tijdbesparende functies. De plug-in is handig op WordPress bij het beheren formulieren en laat je een maken formulier in een kwestie van minuten, zonder extra onnodige stappen.

Gravity Formulieren Belangrijkste kenmerken:

Gravity Formulier functies in de plug-in zijn de ingebouwde tools. Het enige wat u hoeft te doen is uw velden selecteren, uw opties configureren en eenvoudig insluiten formulieren op uw WordPress-aangedreven site met behulp van de ingebouwde tools. Andere functies zijn onder meer 30+ klaar voor gebruik formulier velden, waardoor u een verscheidenheid aan formulier veldinvoer om uit te kiezen en de velden te kiezen die u wilt gebruiken en deze te bewerken met de formulier editor. Voorwaardelijke logica is een andere functie in de plug-in waarmee u uw formulier om velden, secties, pagina's en zelfs de verzendknop te tonen of te verbergen, allemaal volgens uw persoonlijke voorkeur. Met deze functie kunt u de informatie die de gebruiker kan verstrekken beheren en aanpassen aan hun specifieke behoeften.

Gravity Formulieren Extensies en add-ons

Basis add-ons van Gravity Formulieren omvatten ActiveCampaign, Hubspoten Mailchimp. De Pro-add-ons omvatten Agile CRM, Slack, en Trello, terwijl de Elite-add-ons 2Checkout, Coupons en Webhooks omvatten. Ze hebben meer dan 30+ add-ons beschikbaar.

Gravity Formuliertypen

Gravity formulier kunt u bijna elk type formulier, variërend van enquêtes, opiniepeilingen, online bestellingen, quizzen en vragen. Zelfs volledig opgemaakte WordPress-berichten worden geaccepteerd door Gravity Formulieren.

Gravity Formulierintegraties

Gravity Formulieren integraties omvatten: Zapier verbindingen met Google Spreadsheets, ActiveCampaign, Pipedrive CRM, Mailchimp, Airtable, Salesforce CRM, Slack, Hubspot en nog veel meer.

Gravity Formulieren Gedeeltelijke inzendingen

>Gravity Formulieren kunt u gedeeltelijke inzendingen opslaan. Als je flink hebt gewerkt aan het invullen van de formulier, maar nog niet helemaal klaar zijn, kunt u uw gedeeltelijk voltooide opslaan formulier voor later, en kom op elk moment terug om het af te maken.

Gravity Formulieren Bewaar voor later

Opslaan Formulieren voor Later is beschikbaar op Gravity Formulieren in de naam van Opslaan en doorgaan. Dit is een belangrijke functie, vooral voor personen die lange formulieren. Door op te slaan en door te gaan, kunt u uw plaats opslaan en op uw gemak terugkomen om de formulier van dezelfde plaats.

Gravity Formulieren Verlating & Half Gevuld Formulieren

Een Verlaten Formulier functie is ook beschikbaar, met gedeeltelijke invoer. Gedeeltelijke inzendingen zijn: formulieren die gedeeltelijk zijn ingevoerd maar niet volledig zijn ingediend en zijn achtergelaten. Net als de meeste e-commerceplatforms, Gravity Formulieren heeft de verlaten formulier functionaliteit via de Partial Entries Add-On.

Gravity Formulier trechteranalyse

Gravity formulieren heeft er geen formulier trechteranalyses, waardoor het moeilijk is om de effectiviteit van uw formulieren. Basisconversiepercentages en veldoptimalisatie worden een hindernis wanneer u de leadprestaties evalueert door het kanaal te verwijzen.

Gravity Formulier E-mail Autoresponder

Ja, Gravity Formulier is voorzien van een Autoresponder-functie, en het bevat de instellingen voor uw meldingen, bijvoorbeeld het e-mailveld, het e-mailonderwerp en de hoofdtekst van uw formulier.

Gravity Formulier FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

Formulier FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

verrijk uw formuliergegevens
Gebruik maken van Responser met uw bestaande formulierprovider.
Meeste vorm 
Aanbieders
Gedeeltelijke formulierinzendingen opslaan?
Verwijzingen volgen op gedeeltelijke formulierinzendingen?
Vooraf invullen Formulieren Wanneer de gebruiker terugkeert?
(zelfs zonder opslaan & hervatten of bewerken van links)
Ingebouwde e-mail autoresponder?
Toon gebruiker Locatie; Land, Staat & Stad?
Toon gebruiker IP-type; Onderwijs, Zakelijk, VPN, ISP?
Gebruikersorganisatie-informatie weergeven?
Gebruiker tonen Apparaat, Bron & Medium?
Verzendt directe leadmelding?
Automatische nep/echte e-mailvalidatie?
Automatische telefoonvalidatie voor 200+ landen?
Verlaten e-mail geopend en kliktracking?
Autoresponder e-mailen van aangepast domein?
Verlaten formulierveldanalyse?
Volledige trechteranalyse van formulierstarters tot verlaten en herstelde leads?
Tijdstempel gebruikersactiviteit weergeven voor alle leads?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish