Wat is Google Formulieren?

Google formulier is een online formulier-platform creëren dat gegevensverzameling mogelijk maakt door eenvoudig gepersonaliseerd te maken formulieren, quizzen en peilingen met betrekking tot elk veld en deze te delen met uw gewenste publiek. Het bestaat uit een gebruiksvriendelijke interface en is gratis voor alle mensen met Google rekeningen. Met een optie om het te verbinden met Google Spreadsheets, de gebruikers kunnen gegevens allemaal op één platform verzamelen en opslaan

Google Formulieren Belangrijkste kenmerken:

Google Formulieren is een relatief eenvoudige formulier builder, maar met functies waarmee de gebruiker standaardonderzoeken kan maken en formulieren. Het biedt 12 veldtypen met 9 vraagtypen waaronder;
korte antwoorden, alinea, meerkeuze, selectievakjes, vervolgkeuzelijst, bestandsupload, lineaire schaal, meerkeuze en selectievakjeraster.

Deze verscheidenheid aan vraagtypen stelt de gebruiker in staat om meer interactief te maken formulieren die een goede indruk maken op het publiek. Google Formulieren biedt ook formulier secties en logische sprongen waarmee de gebruiker de respondent kan sturen op basis van zijn antwoorden. Het helpt bij het verkrijgen van meer gedetailleerde en variabele antwoorden van het publiek. Het bevat ook een ongelooflijke functie voor het toevoegen van medewerkers aan uw formulier. De gebruikers kunnen een link delen die is gemaakt door Google formulieren met iedereen waarmee ze willen werken, kunnen ze de formulier met jou. Deze functie is handig wanneer de gebruiker in een groep werkt en resulteert in meer unieke formulieren.

Google Formulieren & Training sectie biedt meer advies

Google Formulieren Extensies en add-ons

Google Formulieren uitgebreid met talrijke add-ons, waaronder Integromat, Slack Melder, SurveyMonkey, ActiveCampaign, Hubspot, enzovoort.

Google Formulier types

Google Formulieren werkt met allerlei eenvoudige en complexe formulieren gegevens te verzamelen. Van vragenlijsten tot enquêtes op maat, Google Formulieren stelt de gebruiker in staat om feedback te creëren formulieren, sollicitaties en baan formulieren, evenementmanagement formulieren, volgorde formulieren samen met popquizzen en peilingen.

Google Formulier Integraties

Voor een beter begrip en communicatie met het publiek en dynamiek formulieren, Google Formulieren integreert met een breed scala aan industrieën, die zijn onderverdeeld in deze typen: Marketing en analyse, Verkoop en CRM, Boekhouding & Financiën, Administratie & Beheer, Webontwikkeling, Kantoorapplicaties, Taakbeheer en ERP en logistiek.

Sommige van de software-integraties zijn Kloudio, Zapier, Google Lakens, Trello, Streak, enz.

Google Formulier Gedeeltelijke inzendingen

Google Formulieren biedt geen mogelijkheid om gedeeltelijke inzendingen op te slaan, maar dankzij de voorwaardelijke logische vragen kan de respondent de halfgevulde vragen opslaan formulieren waarmee de gebruikers de gedeeltelijk gevulde gegevens kunnen verzamelen.

Google Formulier Bewaar voor later

Google Formulieren is de gemakkelijkste formulier-building tool, maar het heeft niet de 'Save' Formulieren voor later'-functie die de respondent de mogelijkheid geeft om de formulier in meer dan één zitting. Met zijn vraaglogica kunnen de gebruikers de respondenten echter naar de verzendknop leiden door aan het einde een meerkeuzevraag toe te voegen. Deze optie geeft de respondent de keuze of hij de formulier of verzend de halfgevulde formulier.

Dit is een veelvoorkomend nadeel van Google Formulieren al jaren, bijvoorbeeld in de Google Forumgebruikers vragen "Kan een leerling antwoorden opslaan in a Google Formulier en de volgende dag terugkeren om het af te maken?"

Het beste antwoord werd gegeven door Google : U kunt dit doen in de formulier instellingen als u op het vakje in de klikt formulier instellingen om het bewerken van reacties mogelijk te maken. De student moet dan de formulier en sla de link voor het bewerken van reacties op die verschijnt na indiening.

Echter, als een slimme Google Formulier gebruiker en docent wezen er al snel op:

Effectief nee. Die link om bewerkingsreacties op te slaan is bijna nutteloos, wie zal onthouden om de link op te slaan en zelfs hoe de link op te slaan? Ik ben erg goed in technologie en ik heb meer kans om het af te sluiten met een oh-shoot dan om te onthouden hoe ik de link moet opslaan.

Ze biedt zelfs een handig proces van 8stappen om het probleem te omzeilen met Opslaan Formulieren Voor later.

UPDATE: Google heeft nu het bètaprogramma aangekondigd voor functies voor automatisch opslaan:

Bij het reageren op een Google Formulier, Quiz of Quiz-opdracht in Classroom terwijl je bent ingelogd op je Google Workspace-account, wordt uw voortgang automatisch opgeslagen als concept gedurende 30 dagen vanaf uw laatste bewerking of tot de formulier is voltooid.

De beschikbaarheid zal echter beperkt zijn:

Beschikbaarheid

  • Beschikbaar voor Google Workspace for Education Fundamentals, Education Plus, Education Standard en Teaching and Learning Upgrade-klanten
  • Niet beschikbaar voor Google Workspace Essentials, Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard en Enterprise Plus, evenals klanten van G Suite Basic, Business, Frontline en Non-profitorganisaties

Google Formulieren Verlating & Half Gevuld Formulieren

Google Formulieren bevat geen formulier verlatingsfuncties die het verzamelen van gegevens van de formulieren die gedeeltelijk zijn voltooid.

Google Formulier Trechteranalyse

Formulier Analytics is beperkt in Google Formulieren om alleen uw gegevens te analyseren die worden weergegeven in grafieken die automatisch door het platform worden gekozen. Desalniettemin kunnen de gebruikers verbinding maken Google formulieren met Google werkbladen die aangepaste gegevensvisualisatie, draaitabel en het exporteren van gegevens naar andere statistische software mogelijk maken. Google Formulieren kan ook werken met Google Analytics die u helpen met uw strategieën en doelstellingen met hun KPI's en statistieken, waaronder: doelgroep, conversieratio, acquisitie en gedrag.

Google Formulier E-mail autoresponder

Het is handig om een E-mail autoresponder-functie te hebben om een reeds getypt antwoord naar uw respondenten te sturen. Helaas, Google Formulieren biedt deze functie nog niet.</p><p>Responser biedt e-mail autoresponders en formulier-verlatingsfuncties die helpen bij het vastleggen van zowel geconverteerde als verlaten leads met automatische synchronisatie en downloaden. Terwijl Google Formulieren is een eenvoudige formulier maker die geen autoresponders voor e-mail aanbiedt of verlaten formulier Kenmerken.

Google Formulier FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

Formulier FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

verrijk uw formuliergegevens
Gebruik maken van Responser met uw bestaande formulierprovider.
Meeste vorm 
Aanbieders
Gedeeltelijke formulierinzendingen opslaan?
Verwijzingen volgen op gedeeltelijke formulierinzendingen?
Vooraf invullen Formulieren Wanneer de gebruiker terugkeert?
(zelfs zonder opslaan & hervatten of bewerken van links)
Ingebouwde e-mail autoresponder?
Toon gebruiker Locatie; Land, Staat & Stad?
Toon gebruiker IP-type; Onderwijs, Zakelijk, VPN, ISP?
Gebruikersorganisatie-informatie weergeven?
Gebruiker tonen Apparaat, Bron & Medium?
Verzendt directe leadmelding?
Automatische nep/echte e-mailvalidatie?
Automatische telefoonvalidatie voor 200+ landen?
Verlaten e-mail geopend en kliktracking?
Autoresponder e-mailen van aangepast domein?
Verlaten formulierveldanalyse?
Volledige trechteranalyse van formulierstarters tot verlaten en herstelde leads?
Tijdstempel gebruikersactiviteit weergeven voor alle leads?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish