Wat is Formstack?

Formstack is een online platform dat wordt gebruikt voor verbeterde efficiëntie op de werkplek zonder enige chaos van het proces. Het zorgt voor een vlot en overzichtelijk gedigitaliseerd werk via online formulieren, documenten en handtekeningen. Meer dan 27,000 organisaties van over de hele wereld gebruiken dit gedigitaliseerde platform. Door snel te creëren formulieren, digitale documenten en e-handtekeningen, kan Formstack handmatige voortgang omzetten in een soepele workflow die de productiviteit verhoogt en de werktijd verkort.

Belangrijkste kenmerken van Formstack

Formulierenstapel is een online slepen en neerzetten formulier bouwplatform ontworpen voor de moderne wereld om de efficiëntie van formulieren en digitaliseer de documenten om de productiviteit te verhogen. Het helpt bij het automatiseren van het proces van gegevensverzameling en het elimineren van het papierwerk met zijn eSignature-functie. Voorwaardelijke logica: Het belangrijkste kenmerk van Formstack is de voorwaardelijke logica. Het helpt bij het creëren formulieren die zich aanpassen aan de reacties van elk individu en doorgaan op basis van hun antwoorden en resultaten in verbeterde en boeiende enquêtes. Het stelt u ook in staat om minder enquêtes te ontwerpen en de respondent elke niet-gerelateerde vraag te laten stuiteren.

Sjablonen en thema's: Formstack heeft ook een indrukwekkende verscheidenheid aan meer dan 300 sjablonen in verschillende categorieën, zoals verkoop, gezondheidszorg en onderwijs, die aanpasbaar zijn. Het heeft ook een thema-builder inclusief headers, kleuren en lettertypen waarmee je een formulier helemaal naar wens kunt ontwerpen.

eSignature: Het biedt een eSignature-functie waarmee u al uw papierwerk kunt ondertekenen met slechts één veeg van uw vinger. U kunt uw kenmerkende stijl maken of u kunt de sjablonen van Formstack gebruiken. Het zal een soepele en volledig gedigitaliseerde workflow creëren met digitale documenten en klaar voor handtekeningen formulieren.

<p>Walkthroughs: Een ander onderscheidend kenmerk van Formstack zijn de walkthroughs, die helpen bij het begrijpen van alle functies die het geleidelijk biedt met zijn belang.</p>

Formstack-extensies en -add-ons

Formstack nieuwste introductie van add-ons is een geweldige manier om het verzamelen van gegevens via uw formulieren. Er worden drie add-ons aangeboden; Portalen, goedkeuringen en conversiekit. Portalen zorgen voor een soepel delen van online formulieren met een geselecteerde groep mensen met functies zoals het volgen en instellen van deadlines. Conversion Kit helpt bij het ontwikkelen van de marketingstrategie. En de add-on Approvals wordt gebruikt om het goedkeuringsproces voor wervingsprojecten te vergemakkelijken.

Formstack-formuliertypen

Formstack biedt een complete oplossing door al onze werktools op één plek te verzamelen. Formstack werkt met online formulieren, aangepaste digitale documenten en een ongelooflijke functie van eSigning. Dit soort documenten en online formulieren helpen bij het verkrijgen van snelle resultaten in zeer korte tijd.

Formstack-integraties

Met een veelzijdig ontwerp en een scherp oog voor de voordelen voor een bedrijf, biedt Formstack een uitgebreide verzameling naadloze integraties waarmee u uw formulieren en documenten met andere platforms om de efficiëntie te verhogen door datachaos te elimineren. Formstack werkt met meerdere CRM- en CMS-platforms zoals Hubspot, Salesforce, Microsoft Dynamics, enz. Het maakt ook probleemloos beheer van elementaire e-commerce mogelijk, aangezien het ook kan worden geïntegreerd met verschillende betalingsverwerkers zoals PayPal en Stripe.

Formstack Gedeeltelijke Formulier Inzending

Formstack heeft een opslagoptie die wordt geactiveerd wanneer een tekst wordt ingevoerd in de formulier en verzamelt de gegevens zelfs als de respondent niet op verzenden drukt. Het voorkomt verlies van leads en helpt u de reden achter halfgevulde te begrijpen formulieren.

Functie Formstack Opslaan voor later

Formstack verlaten en half gevuld Formulieren

Formstack bevat ook Abandoned Formulier functies die de redenen voor gedeeltelijk voltooid verklaren formulieren. Formstack stelt u in staat om de gedragspatronen van respondenten te herkennen en onthult ook de redenen achter de verlating op basis van: formulier velden.

Formstack Formulieranalyse

>Formstack heeft onlangs een Form Analytics-tabblad geïntroduceerd dat helpt bij het verbeteren van de efficiëntie van uw responders. U kunt dit tabblad bij elke login bekijken. Deze KPI's en statistieken omvatten:
-UTM-tracking
-Unieke weergave-isual data (grafieken en grafieken)
-Conversiepercentage
-Field bottlenecking (verlatingspercentage)
-Visuele gegevens (grafieken en grafieken)
-Conversiepercentage
-Field bottlenecking (verlatingspercentage)

Formstack E-mail Autoresponder

Formstack heeft wel e-mailautoresponders, maar alleen voor betaalde klanten. Het bevat twee soorten e-mail autoresponders; Onmiddellijk en vertraagd. Een onmiddellijke e-mailautoresponder stuurt een e-mail zodra de respondent het formulier invult, terwijl u met de uitgestelde optie kunt beslissen wanneer de e-mail moet worden verzonden. Het biedt ook functies voor e-maillogica die een e-mail opstellen op basis van hun reactie.‍

Formstack heeft verschillende add-ons die het gegevensverzamelingsproces verbeteren, terwijl de Responser is een lead recovery-platform dat al alle functies bevat zonder dat u extra services hoeft aan te sluiten.</p>

Veelgestelde vragen over formulieren

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

Formulier FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

verrijk uw formuliergegevens
Gebruik maken van Responser met uw bestaande formulierprovider.
Meeste vorm 
Aanbieders
Gedeeltelijke formulierinzendingen opslaan?
Verwijzingen volgen op gedeeltelijke formulierinzendingen?
Vooraf invullen Formulieren Wanneer de gebruiker terugkeert?
(zelfs zonder opslaan & hervatten of bewerken van links)
Ingebouwde e-mail autoresponder?
Toon gebruiker Locatie; Land, Staat & Stad?
Toon gebruiker IP-type; Onderwijs, Zakelijk, VPN, ISP?
Gebruikersorganisatie-informatie weergeven?
Gebruiker tonen Apparaat, Bron & Medium?
Verzendt directe leadmelding?
Automatische nep/echte e-mailvalidatie?
Automatische telefoonvalidatie voor 200+ landen?
Verlaten e-mail geopend en kliktracking?
Autoresponder e-mailen van aangepast domein?
Verlaten formulierveldanalyse?
Volledige trechteranalyse van formulierstarters tot verlaten en herstelde leads?
Tijdstempel gebruikersactiviteit weergeven voor alle leads?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish