Wat is Formsite?

Formsite is een gebruiksvriendelijk platform dat een enorm hulpmiddel blijkt te zijn bij het bouwen van online professionals formulieren en webenquêtes. Het biedt een breed scala aan vooraf gebouwde web formulier sjablonen die ook kunnen worden aangepast voor reserveringen, registraties, beveiligde bestellingen, klantonderzoeken en het innen van betalingen. Met de editorfunctie voor slepen en neerzetten kunt u gemakkelijk elke formulier van enquête of web formulier. Formsite host uw formulier en slaat uw resultaten op om te analyseren, delen, e-mailen en downloaden wanneer u maar wilt.

Belangrijkste kenmerken van Formsite

Formsite bevat veel onderscheidende kenmerken. Met Formsite kunt u al uw formulieren met behulp van de stijltools. Al de formulieren' elementen kunnen worden gestyled om te voldoen aan uw eigen voorkeur of merkstandaarden. Met Formsite kunt u ook het thema van formulieren. Bovendien is er een uitgebreide stapel foto's beschikbaar voor eenvoudige en snelle aanpassing.

Met Formsite kunt u verschillende secties van uw formulier. Hiermee kunt u uw formulier's stroom op basis van uw vooraf gedefinieerde criteria. De functie Artikelregels toont/verbergt individuele artikelen. De functie Paginaregels wordt gebruikt om het pad van de gebruiker door de formulier, waardoor ze naar een andere pagina kunnen gaan of de huidige pagina kunnen herhalen. Met Formsite kunt u ook gedeeltelijke resultaten tussen pagina's opslaan.

Daarnaast kunt u met Formsite uw formulier direct op uw website weergeven. Hiermee kunt u uw formulier in elke webpagina insluiten. Het enige wat je hoeft te doen is de shortcode die Formsite je geeft te kopiëren en in de webpagina te plakken. U heeft geen extra programmering nodig om het formulier in uw website in te sluiten. Afgezien daarvan kunt u ook resultaten en grafieken insluiten.

Formsite heeft ook een functie waarmee u een waarde kunt berekenen op basis van de invoer van de gebruiker. De berekende waarde kan bij de resultaten worden opgeslagen en gebruikers kunnen de berekening op het formulier bekijken voordat ze hun antwoorden indienen.

Met Formsite kunt u ook anderen toegang geven tot uw Formsite-account met de hulp van de functie voor subgebruikers. Hiermee kunt u subgebruikersaccounts instellen met beperkte toegang tot rapportage en formulierbeheer.

Naast de hierboven genoemde functies, stelt Formsite u in staat om aangepaste logo's te maken, veilig gevoelige gegevens te verzamelen, gedeeltelijke antwoorden te krijgen met behulp van de functie Opslaan en terug te keren, bestandsuploads te verzamelen, linkgerelateerde formulieren met workflowlogica en incasseer betalingen.

Formsite-extensies en -add-ons

De add-onfunctie van Formsite is een effectieve manier om de algehele ervaring te verbeteren. Het biedt een add-on met WordPress. Deze extensie verhoogt de prestaties van WordPress, waardoor u uw praktische ervaring kunt verbeteren.

Formsite-formuliertypen

Formsite kan een breed scala aan formulieren, inclusief registratie formulieren, sollicitatie formulieren, contact formulieren, volgorde formulieren, verzoek formulieren, feedback formulieren, enquêtes, toepassing formulieren, inschrijven formulieren, en lidmaatschap formulieren, onder vele anderen.

Formsite-integraties

Formsite kan worden geïntegreerd met verschillende apps van derden. Sommige van deze apps omvatten Amazon S3, Box, Dropbox, Google Rit, Google Spreadsheets, Mailchimp, Microsoft OneDrive, Salesforce, Slack, en Zapier. Het biedt ook moeiteloos beheer van uw financiering door te integreren met online betalingsapps zoals PayPal, Braintree, Authorize.net en Stripe.

Formsite Gedeeltelijke Formulier Inzendingen

Formsite bevat een functie waarmee u uw formulier gedeeltelijk kunt opslaan. Door deze functie op te nemen, kunt u naar de volgende pagina springen zonder uw vooraf opgenomen gegevens te verliezen.

Formsite Opslaan voor later

Formsite heeft een functie waarmee u kunt opslaan formulieren, zodat u de formulier in meer dan één zitting. Dit is handig bij lang invullen formulieren of als het niet mogelijk is om de formulier in een enkele sessie

Formsite verlaten en half gevuld Formulieren

Formsite heeft verlaten formulierfuncties. Met een van de functies kunt u uw formulier invullen

Formsite-formuliertrechters

Formsite biedt accuraat formulier analytics om uw te analyseren formulieren. Het bevat onderscheidende analysetools om diepere informatie over de gebruikers te verzamelen, campagnes bij te houden en gebruik uit te voeren.

Formsite E-mail Autoresponder

Formsite heeft geen autoresponders voor e-mail. Hoewel u hiermee de inhoud kunt aanpassen, inclusief een aangepast bericht of de resultaten.

Veelgestelde vragen over formulieren

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

Formulier FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

verrijk uw formuliergegevens
Gebruik maken van Responser met uw bestaande formulierprovider.
Meeste vorm 
Aanbieders
Gedeeltelijke formulierinzendingen opslaan?
Verwijzingen volgen op gedeeltelijke formulierinzendingen?
Vooraf invullen Formulieren Wanneer de gebruiker terugkeert?
(zelfs zonder opslaan & hervatten of bewerken van links)
Ingebouwde e-mail autoresponder?
Toon gebruiker Locatie; Land, Staat & Stad?
Toon gebruiker IP-type; Onderwijs, Zakelijk, VPN, ISP?
Gebruikersorganisatie-informatie weergeven?
Gebruiker tonen Apparaat, Bron & Medium?
Verzendt directe leadmelding?
Automatische nep/echte e-mailvalidatie?
Automatische telefoonvalidatie voor 200+ landen?
Verlaten e-mail geopend en kliktracking?
Autoresponder e-mailen van aangepast domein?
Verlaten formulierveldanalyse?
Volledige trechteranalyse van formulierstarters tot verlaten en herstelde leads?
Tijdstempel gebruikersactiviteit weergeven voor alle leads?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish