Wat is formidabel? Formulieren?

Formidabel Formulieren is een hulpmiddel dat uw formulieren op een zeer efficiënte en tijdige manier in krachtige datagestuurde applicaties. Het maakt WordPress formulieren, en kan ook worden gebruikt om gegevens te verzamelen. Formidabel Formulieren is een van de beste, zo niet DE beste WordPress formulieren plug-in en laat u uw formulier bereikt in minder tijd dan de meeste plug-ins. Deze plug-in zal je aanmoedigen om grotere projecten te starten, omdat je weet dat de tool je zal helpen ze op tijd en sneller af te ronden dan je ooit eerder een project hebt voltooid. Met Formidable Formulieren, kunt u meerdere soorten formulieren variërend van contact formulieren, complexe meerdere pagina's formulieren waaraan u ook bestanden, voorwaardelijke logica en berekeningen kunt toevoegen. Deze formulieren kan ook worden weergegeven met de gegevens die u hebt verzameld, met behulp van weergaven en grafieken.

Formidabel Formulieren Belangrijkste kenmerken:

Formidabel Formulieren hebben meerdere functies die de app extreem efficiënt in gebruik maken en u in veel opzichten tijd besparen. Enkele van de belangrijkste kenmerken van de plug-in worden als volgt opgesomd:
->Slepen en neerzetten Formulier Builder - met deze functie kunt u items slepen en neerzetten op de formulier, zonder extra stappen.
->Visual Styler- deze functie geeft je de mogelijkheid om thema's toe te passen op je formulieren en geef ze een creatievere uitstraling.
->Formulier Sjablonen - U kunt rekenen op rekenmachines, betalen formulieren, en ook WooCommerce formulieren afgezien van het basiscontact formulieren.
->1-Klik op Add-on-installatie - Formidable Formulieren heeft talrijke beschikbare add-ons die meer dan 30 verschillende add-ons bereiken die u met een enkele klik kunt installeren, inbegrepen bij uw licentie.
->Geïntegreerde weergaven - Deze functie neemt uw vermeldingen, mappen, kalenders en krachtige front-end inhoud en zet ze om in vermeldingen.

Formidabel Formulieren Extensies en add-ons

Formidabel Formulieren wordt geleverd met meerdere add-ons die u helpen het gebruik van het platform veel gemakkelijker te maken. De formulieren kan worden geïntegreerd met e-mailservices, CRM en automatiseringsplatforms.

Sommige van deze extensies bevatten add-ons zoals ActiveCampaign, waarmee uw contacten aan uw WordPress-formulier worden toegevoegd vanuit uw lijst met actieve campagnes. De Highrise-add-on legt de leads vast die u op uw WordPress-contactformulier heeft en slaat ze als kopie op in de Highrise CRM. De Campagnemonitor is een efficiënte add-on omdat het tijd bespaart door automatisch leads van uw formulier naar Campagnemonitor te sturen. De MailChimp-add-on voegt de leads in MailChimp toe en werkt ze bij wanneer een formulier wordt ingediend.

Formidabele vormtypes

Formidabel Formulieren werken met meerdere soorten formulieren variërend van peilingen en enquêtetype formulieren, Online rekenmachine Formulieren, Quizzen, Slim Formulieren, slepen en neerzetten Formulieren, Contact Formulieren, Meerdere pagina's Formulieren, Registratie Formulieren, Bestand upload Formulieren, Mobiel Formulieren, PayPal Formulieren, en handtekening Formulieren.

Formidabele formulierintegraties

Meerdere integratietypen maken deze WordPress-plug-in extreem efficiënt, en ze omvatten: Google Lakens om te verzenden formulier inzendingen, Google Kalender voor het bijhouden van data en belangrijke gebeurtenissen, Facebook-pagina's voor automatisch posten op geplande uren, Twitter van automatische tweets rechtstreeks vanuit uw formulier, Slack voor automatische berichten aan Slack van jouw formulier, en Gmail voor het activeren van e-mails rechtstreeks vanuit uw formulier met weinig tot geen instelling.

Formidabel Formulieren Gedeeltelijke inzendingen

Ja, formidabel Formulieren laat je gedeeltelijk gevuld opslaan formulieren om later verder te gaan. Dit is een effectieve oplossing voor gebruikers die snel afgeleid raken. U kunt een deel van de formulier, en kom terug en vul de rest op uw gemak.

Formidabel Formulieren Bewaar voor later

Voor formulieren die te lang zijn en ervoor zouden zorgen dat gebruikers het niet willen vullen, Formidable Formulieren biedt de Save Formulieren voor Later-functie. U krijgt de mogelijkheid om uw . gemakkelijk op te slaan formulier en doorgaan wanneer. Deze functie maakt het voor u gemakkelijker om in te vullen formulieren en voer je andere dagelijkse taken uit.

Formidabel Formulieren Verlating & Half Gevuld Formulieren

Verlaten Formulier functies zijn beschikbaar op Formidable Formulieren in de formulier van voortgangsbalken met meerdere stappen en automatisch opslaan na het omslaan van pagina's. De voortgangsbalken met meerdere stappen slaan uw voortgang op zodra u een bepaald onderdeel bereikt en ook na elke pagina omslaan. Dit bespaart je formulier als concept en helpt u uw gegevens veilig te houden, zelfs als u de formulier.

Formidabele Form Funnel Analytics

Formidabel Formulieren kan worden verbonden met Google Analyse via Zapier. Dit helpt u informatie te verzenden tussen uw formulieren en google en blijf op de hoogte van alle lopende in de formulier. Formidabel Formulieren heeft echter geen eigen analysetool.

Formidabel Formulieren E-mail autoresponder

Ja, formidabel Formulieren heeft een autoresponderfunctie voor e-mail. Handmatig reageren op e-mails is tijdrovend en wordt een hele klus. Met de autoresponder-functie kunt u automatisch reageren op e-mails met een add-on. Vooral als alle e-mails dezelfde inhoud hebben. De functie helpt u de route van de e-mails naar de juiste afdeling te krijgen en ook bevestigingsmails rechtstreeks via de contactpersoon te verzenden formulier.

Formidabel Formulieren FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

Formulier FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

verrijk uw formuliergegevens
Gebruik maken van Responser met uw bestaande formulierprovider.
Meeste vorm 
Aanbieders
Gedeeltelijke formulierinzendingen opslaan?
Verwijzingen volgen op gedeeltelijke formulierinzendingen?
Vooraf invullen Formulieren Wanneer de gebruiker terugkeert?
(zelfs zonder opslaan & hervatten of bewerken van links)
Ingebouwde e-mail autoresponder?
Toon gebruiker Locatie; Land, Staat & Stad?
Toon gebruiker IP-type; Onderwijs, Zakelijk, VPN, ISP?
Gebruikersorganisatie-informatie weergeven?
Gebruiker tonen Apparaat, Bron & Medium?
Verzendt directe leadmelding?
Automatische nep/echte e-mailvalidatie?
Automatische telefoonvalidatie voor 200+ landen?
Verlaten e-mail geopend en kliktracking?
Autoresponder e-mailen van aangepast domein?
Verlaten formulierveldanalyse?
Volledige trechteranalyse van formulierstarters tot verlaten en herstelde leads?
Tijdstempel gebruikersactiviteit weergeven voor alle leads?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish