Wat is Form Maker?

Formulier maker is een moderne plug-in waarmee gebruikers een online applicatie kunnen bouwen formulieren. In dit programma is een interface voor slepen en neerzetten geïntegreerd voor het maken van gepersonaliseerde responsieve formulieren. Klanten kunnen het gebruiken om verschillende te bereiden: formulieren zonder enige aanvullende codering of webontwikkelingsvaardigheden.

Belangrijkste kenmerken van formuliermaker

Hieronder volgen de belangrijkste kenmerken van: Formulier Maker:
-De functie slepen en neerzetten kan worden gebruikt om complexe te maken formulieren eenvoudig met slechts een paar klikken.
-Gebruikers kunnen zich ontwikkelen formulieren met behulp van de voorwaardelijke logische functies.
-De formulieren geproduceerd zijn mobielvriendelijk en zien er geweldig uit op alle resoluties en apparaten, inclusief tablets, desktops, enz.
-Er zijn 43 formulier veldtypen die kunnen worden gebruikt voor het ontwerpen van elk soort formulier. Bovendien krijgen gebruikers toegang tot vijf formulier Sjablonen

Formulier Maker's formulieren kunnen worden ingesloten in blogberichten. Gebruikers kunnen ook de aandacht van hun klanten trekken door hun formulieren met pop-ups, scrollboxen of bovenste balken. Dit programma heeft 15 themastijlen die bedoeld zijn om het uiterlijk van online te verbeteren formulieren zodat ze beter passen bij het ontwerp en de achtergrond van de website. Formulier Met Maker kunt u IP's blokkeren en captcha's installeren om oplichting te voorkomen.

Gebruikers kunnen inzendingen beheren voor hun Formulier Maker formulieren door vermeldingen te volgen en te exporteren, geautomatiseerde e-mailantwoorden in te stellen, enz. Formulier ontwerpers kunnen lang verdelen formulieren in meerdere pagina's om ze gemakkelijk te gebruiken voor responders. Formulier Maker formulieren geef gebruikers de mogelijkheid om betalingen en donaties te ontvangen via geïntegreerde PayPal- en Stripe-gateways. Responders kunnen bestanden uploaden met Formulier Maker's formulier.

Form Maker-extensies en -add-ons

Enkele veelvoorkomende formulierextensies in Form Maker zijn:

-Deze formulieren kan worden gekoppeld aan een CRM-systeem of e-mailmarketingservice.
-De formulieren kan worden gekoppeld aan Stripe-gateway en responders kunnen betalingen verzenden met formulieren via hun creditcards.
-Deze formulieren rekenmachines hebben die zich ontwikkelen formulieren met automatisch berekende velden.
-Gebruikers kunnen exporteren formulieren en indiening als XML-bestanden en breng ze over naar een andere website.
- Met de extensie voor het genereren van berichten kunnen responders gastberichten samen met hun formulier dwang.
- Met de voorwaardelijke mailingextensie kunnen gebruikers contact opnemen met ontvangers met aangepaste e-mailmeldingen.

Formulieren Maker Formulieren

Er is een breed scala aan formulieren die kan worden ontworpen met Formulier Maker inclusief contact formulieren, registratie formulieren, sollicitatie formulieren, quizzen, tests, enquêtes, enz.

Form Maker-integraties

Formulier Maker heeft PDF-integratie, Google Drive-integraties, DropBox-integratie, Mailchimp-integratie, PushOver-integratie.

Form Maker Gedeeltelijke Formulier Inzendingen

Ja, Formulier Maker slaat gedeeltelijk op formulier inzendingen met zijn 'opslaan' formulier vooruitgang' extensie. Met deze extensie kunnen geregistreerde gebruikers hun gedeeltelijke inzendingen opslaan en op hun gemak invullen. Volg deze stappen om deze functie in te schakelen:
-Log in op de WordPress-site als beheerder.
-Voeg deze extensie toe door deze te installeren.
-Openen Formulier Maker en ga naar de formulieren pagina om uw . te bewerken formulier.
-Klik op de Formulier opties en selecteer de optie 'Voortgang opslaan'.
-Zodra u erop klikt, wordt het ingeschakeld en verschijnt er een optie 'opslaan' naast de knop 'verzenden' op uw formulieren.

Formuliermaker Opslaan voor later

Ja, Formulier Maker heeft wel de 'save' formulieren voor later' functie. Er is geen nieuwe optie hiervoor in de formulieren en de klanten zullen gebruik moeten maken van de 'save' formulier voortgang'-functie. Met de 'opslaan' formulier progress'-extensie, kunnen ontvangers hun formulier inzendingen en sla ze op. Later hebben ze de mogelijkheid om ofwel door te gaan met hun inzendingen, of ze kunnen de 'wis'-knop gebruiken en de vorige items verwijderen en de formulier met nieuwe gegevens.

Formulier Maker verlaten Formulieren & Half Gevuld Formulieren

Nee, Form Maker heeft geen functie voor verlaten formulieren.

Form Maker Formuliertrechteranalyse

Form Maker E-mail Autoresponder

Ja, Form Maker heeft autoresponders voor e-mail. U kunt de e-mail autoresponders instellen met de voorwaardelijke e-mailextensie. Deze functie verzendt echter een automatisch antwoord volgens de voorwaarde die is opgegeven door de formulierontwerper. Gebruik de volgende stappen om deze functie in te schakelen:<

1. Meld u aan als beheerder van uw WordPress-site.
2. Open de Formulier Maker-pagina en ga naar je formulieren
3. Open de formulieren optie en selecteer voorwaardelijke e-mail
4. Geef de voorwaarde op en klik op de knop 'voorwaarde toevoegen'
5. Voeg het e-mailadres van de ontvanger toe (u kunt meerdere e-mail-ID's invoeren) in de optie 'E-mail verzenden naar'.
U kunt voor deze geautomatiseerde e-mails tekst invoeren via de functie 'e-mailtekst'.

Formulier Veelgestelde vragen over maker

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

Formulier FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

verrijk uw formuliergegevens
Gebruik maken van Responser met uw bestaande formulierprovider.
Meeste vorm 
Aanbieders
Gedeeltelijke formulierinzendingen opslaan?
Verwijzingen volgen op gedeeltelijke formulierinzendingen?
Vooraf invullen Formulieren Wanneer de gebruiker terugkeert?
(zelfs zonder opslaan & hervatten of bewerken van links)
Ingebouwde e-mail autoresponder?
Toon gebruiker Locatie; Land, Staat & Stad?
Toon gebruiker IP-type; Onderwijs, Zakelijk, VPN, ISP?
Gebruikersorganisatie-informatie weergeven?
Gebruiker tonen Apparaat, Bron & Medium?
Verzendt directe leadmelding?
Automatische nep/echte e-mailvalidatie?
Automatische telefoonvalidatie voor 200+ landen?
Verlaten e-mail geopend en kliktracking?
Autoresponder e-mailen van aangepast domein?
Verlaten formulierveldanalyse?
Volledige trechteranalyse van formulierstarters tot verlaten en herstelde leads?
Tijdstempel gebruikersactiviteit weergeven voor alle leads?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish