Wat is formuliermontage?

FormAssembly is een krachtige online formulier bouwer en gegevensverzamelingsplatform. FormAssembly is ideaal ontworpen voor klanten in verschillende sectoren met een specifieke focus op financiële dienstverlening, hoger onderwijs en gezondheidszorg. Het is een flexibel platform met een aanpasbare formulier-creator en sterke integratie met Salesforce en andere applicaties. Het beheert uw tijd en geld door soepel te creëren formulieren en het verzamelen van de gegevens om er maximaal gebruik van te maken.

Vormmontage Belangrijkste kenmerken:

VormAssemblage helpt bedrijven en industrieën om uit de papieren gevangenis te ontsnappen voor een betere, soepele en snelle workflow met zijn online formulieren die aanpasbaar en sterk beveiligd zijn. Het verzamelt gegevens en assembleert het zonder enige moeite. Het beschikt ook over een e-handtekening die helpt bij het verkrijgen van handtekeningen van de respondenten zonder pen en papier.

Met een duidelijke en gebruiksvriendelijke interface voor slepen en neerzetten, biedt ForAssembly functies die uw taken versnellen door ze moeiteloos te maken. Het biedt talloze thema's en stylingopties die helpen bij het onderhouden en bevorderen van uw bedrijf. Het bevat ook elementen die de formulier- eenvoudig ervaringen creëren, zoals vooraf invullen, meerdere pagina's formulieren, en formulieren met voorwaardelijke logica die verandert op basis van de antwoorden, berekende velden en responsvoorbeeld.

FormAssembly begrijpt de noodzaak om de verzamelde gegevens veilig te houden, aangezien deze varieert van ongevoelige informatie tot zeer gevoelige gegevens. Het neemt initiatieven om ervoor te zorgen dat zijn klanten en belanghebbenden veilig zijn samen met hun gegevens.

Deze maatregelen omvatten:
• Leveranciersselectie
• Audits door derden
•Geen gegevenstoegang
•Software
•GDPR/HIPAA-conformiteit, PCI DSS-niveau 1-certificering
•Back-up en gegevensbehoud

FormAssembly biedt ook ongelooflijke betalingsintegraties met PayPal, Stripe, enz. die helpen bij het innen van betalingen voor evenementen of donaties voor elke organisatie en lichtgewicht eCommerce mogelijk maken. Bovendien voldoen FormAssembly-abonnementen allemaal aan PCI DSS-niveau 1, waardoor het beter beschermd is.

Uitbreidingen en add-ons voor formulierassemblage

Enkele van de extensies en add-ons voor FormAssembly zijn Salesforce, Paypal, Google Lakens, Google Excel, Drupal, WordPress, etc.

Vorm Assemblage Vormtypes

FormAssembly zorgt voor soepel en modern formulieren voor bijna elk onderwerp, bedrijf of gelegenheid. Het werkt met registratie formulieren, Sollicitatie formulieren, Contact formulieren, HIPAA medische vrijgave formulieren, Bijdrage formulieren, Feedback-enquêtes, peilingen, enz.

Formulier Assemblage Integraties

Voor betere reacties en flexibiliteit maakt FormAssembly naadloze integraties mogelijk met verschillende applicaties die zijn onderverdeeld in Bestanden delen en opslaan, Gegevensbeheer, Betalingsprocessors, enz. Sommige van deze applicaties zijn Salesforce, WordPress, Google uitblinken, Google Spreadsheets, MailChimp, AWeber, TaskRay, PayPal, Stripe, CapsuleCRM en nog veel meer.

Formulierassemblage Gedeeltelijke formulierinzendingen

FormAssembly biedt een optie Gedeeltelijke inzendingen opslaan waarmee de gebruikers de niet-ingediende gegevens kunnen bekijken wanneer de respondenten hun onvolledige antwoorden opslaan of wanneer er een fout optreedt tijdens het indienen. Deze gedeeltelijk voltooid formulieren worden geregistreerd onder het tabblad antwoorden om gegevensverlies te voorkomen en gebruikers in staat te stellen er zoveel mogelijk gegevens uit te halen. Deze onvolledige antwoorden hebben ook extra opties, waaronder:

Reactie bekijken: hiermee kunnen gebruikers de gedeeltelijk ingevulde gegevens bekijken
Reactie bewerken: hiermee kunnen gebruikers het formulier bewerken
Wachtwoord opnieuw instellen: stuur een nieuw wachtwoord naar de respondent om het formulier in te vullen
Stuur herinnering: stuur een herinneringsmail naar de respondent om hem te informeren over zijn onvolledige formulier.
Antwoord afronden: markeer het formulier als voltooid.

Formuliermontage Opslaan voor later

Lang maken formulieren is voordelig omdat ze helpen bij het verzamelen van voldoende gegevens, maar voor respondenten is het invullen van een langdurig formulier kan moeilijk of soms vermoeiend zijn, wat resulteert in formulier verlating of een ongewenste reactie van het publiek. Om negatieve feedback van de respondenten te voorkomen, biedt FormAssembly een functie Opslaan en hervatten in hun formulieren waarmee respondenten hun voortgang kunnen opslaan en op elk moment kunnen hervatten. Ze ontvangen onmiddellijk een e-mail met instructies om hun resterende te voltooien formulier. De gebruikers kunnen deze optie eenvoudig activeren vanaf de Verwerkingspagina.

Formulier samenkomst Formulier Verlating & Half Gevuld Formulieren

FormAssembly biedt geen functie voor het verlaten van formulieren, omdat het alleen de antwoorden toont die onvolledig zijn en zijn opgeslagen door de respondenten. De respondenten moeten het formulier opslaan om het door te geven aan het tabblad Antwoorden van de gebruiker voor het verzamelen van gegevens.

Formulier Assemblage Formulier Trechteranalyse

FormAssembly bevat zijn eigen Form Analytics die helpt bij het begrijpen van de reactie van het publiek. Het bevat:

-Aantal inzendingen (per dag, maand of jaar)
-Aantal weergaven
Locatie van de respondent
Gemiddelde tijd
Voltooiingssnelheid
Tarief van onvolledige formulieren
Conversieratio‍

Formulier Assemblage E-mail Autoresponder

FormAssembly biedt twee soorten geautomatiseerde e-mailreacties wanneer a formulier is ingediend: Meldingen en de Auto-Responder. Het belangrijkste verschil tussen deze twee automatische responders is het publiek. E-mailmeldingen sturen e-mails naar de gebruiker die de . heeft gemaakt formulieren om hen op de hoogte te stellen van de inzendingen. De standaardsjabloon voor de notificatie-e-mail bevat de volledige responsgegevens, de voltooiingstijd en de datum van indiening, samen met een optie om uw notificatie-e-mail aan te passen om alleen de gewenste gegevens te verkrijgen. De Auto-Responder genereert e-mails die naar de respondenten worden gestuurd wanneer ze een formulier dat kan de gegevens bevatten die ze hebben ingediend, een orderbevestiging of een eenvoudig bedankbericht. Maar om de autoresponder te activeren, de formulier moet een veld van de e-mail bevatten om de authentieke e-mail van de respondent te verzamelen.

Formulier Veelgestelde vragen over montage

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

Formulier FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

verrijk uw formuliergegevens
Gebruik maken van Responser met uw bestaande formulierprovider.
Meeste vorm 
Aanbieders
Gedeeltelijke formulierinzendingen opslaan?
Verwijzingen volgen op gedeeltelijke formulierinzendingen?
Vooraf invullen Formulieren Wanneer de gebruiker terugkeert?
(zelfs zonder opslaan & hervatten of bewerken van links)
Ingebouwde e-mail autoresponder?
Toon gebruiker Locatie; Land, Staat & Stad?
Toon gebruiker IP-type; Onderwijs, Zakelijk, VPN, ISP?
Gebruikersorganisatie-informatie weergeven?
Gebruiker tonen Apparaat, Bron & Medium?
Verzendt directe leadmelding?
Automatische nep/echte e-mailvalidatie?
Automatische telefoonvalidatie voor 200+ landen?
Verlaten e-mail geopend en kliktracking?
Autoresponder e-mailen van aangepast domein?
Verlaten formulierveldanalyse?
Volledige trechteranalyse van formulierstarters tot verlaten en herstelde leads?
Tijdstempel gebruikersactiviteit weergeven voor alle leads?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish