Wat is contactformulier 7?

Contact Formulier 7 is een plug-in voor WordPress die de WordPress-ervaring ongelooflijk soepel maakt. Het kan verschillende functies vervullen. Sommigen van hen omvatten het beheren van meerdere contacten formulieren, die aanpassen formulieren en de inhoud van de e-mail met eenvoudige opmaak. Contact formulier 7 is ongelooflijk veilig omdat het Ajax-aangedreven indiening, CAPTCHA, Akismet-spamfiltering en vele andere bevat. Contact formulier 7 is een effectieve plug-in om uw algehele WordPress-ervaring te verbeteren.

Contactformulier 7 Belangrijkste kenmerken

Contactformulier 7 is een van de oudste en meest populaire plug-ins voor WordPress-contactformulieren. De opname in WordPress heeft er veel onderscheidende kenmerken aan toegevoegd.

Tekstinvoervelden zijn de meest voorkomende functie die het contactformulier 7 te bieden heeft. Er zijn twee soorten HTML-elementen voor tekstinvoervelden: invoer met één regel en invoer met meerdere regels. Contactformulier 7 biedt verschillende typen formuliertags die de twee typen HTML-elementen vertegenwoordigen; sommige bevatten een tekstveld, een e-mailveld, een telefoonnummerveld, een URL-veld en een tekstgebied.

Een andere unieke functie van het contactformulier 7 zijn de nummervelden. Contactformulier 7 biedt twee soorten formuliertags voor getallenvelden, namelijk nummer en bereik.

Beide formulier-tags werken hetzelfde, maar geven de gebruikersinterface die ze bieden anders is. Deze nieuwe typen formuliertags komen overeen met respectievelijk HTML5-invoertypen, nummer en bereik. Contactformulier 7 ondersteunt ook de datum en <em>datum*</em> soorten formulier-tag die overeenkomen met het invoertype voor de datum. HTML5 introduceerde eerder het datuminvoertype en de browsers die dit invoertype ondersteunen, geven een datumveld weer als een gebruikersinterface met kalenderthema waarmee u een datum kunt kiezen.

Daarnaast bevat Contact Form 7 een verscheidenheid aan formuliertags die keuzerondjes, selectievakjes en vervolgkeuzemenu's vertegenwoordigen. De keuzerondjes vertegenwoordigt een groep keuzerondjes. Vanwege de vereiste van keuzerondjes, werkt een radioform-tag als een verplicht veld. Wat de checkboxen betreft, vormen zowel de checkbox- als de checkbox*-balken een groep checkboxen. De checkbox*-balk vereist dat de gebruiker ten minste één van de gegeven boxen selecteert.

Contactformulier 7 bevat ook een functie waarmee uw gebruikers hun gewenste bestanden kunnen uploaden via uw formulier, en later ontvangt u een e-mail met de bijlage van de bestanden. Om dit te bereiken, moet u velden voor het uploaden van bestanden in uw formulier opnemen en uw e-mailinstellingen aanpassen die de bijlage van de geüploade bestanden ondersteunen.

reCAPTCHA biedt u bescherming tegen spam en andere formulieren van geautomatiseerd misbruik. Contact Formulier 7s reCAPTCHA-integratiemodule zorgt ervoor dat u kunt blokkeren formulieren die worden verzonden door spambots. Verder, Contact Formulier 7 stelt u in staat om een eigen CAPTCHA in uw contact in te voegen formulier om te voorkomen dat bots zich inzenden formulieren.

Contact Formulier 7 promoot ook het gebruik van de quizfunctie. Met de quizfunctie kunt u een willekeurige vraag voor uw gebruikers genereren. Deze functie helpt ook enorm bij het onderdrukken van het indienen van spambots formulieren. Contact Formulier 7 bevordert de acceptatie formulier-tagtype om de beveiligingsfactor verder te versterken om acceptatiecontroleboxen weer te geven. Aankruisvakjes voor acceptatie zijn handig om de toestemming van de indiener te bevestigen voordat een specifieke voorwaarde wordt ingediend.

Contactformulier 7 bevat ook andere functies, zoals verborgen-veldfuncties, verzendknop, tekenteller, maximale en minimale lengte-opties, tijdelijke aanduiding-tekst instellen, standaardwaarden ophalen uit de context, standaardwaarden instellen voor de ingelogde gebruiker en standaardwaarden van shortcode-attributen.

Contactformulier 7 Extensies en add-ons

Voor een contactpersoon Formulier 7 gebruiker, het volgende formulier extensies worden aanbevolen. Ze zijn een geweldige aanvulling op het verbeteren van de gegevensverzameling; Flamingo is een van de add-ons die wonderen doet wanneer ze in Contact worden geïntegreerd Formulier 7. Met Flamingo kunt u verzonden berichten opslaan via het contact formulieren in de databank. Bogo is een andere meertalige plug-in die u taalpakketten biedt voor Contact Formulier 7. Een andere bevat Contact Formulier 7 Database-add-on - CFDB7, die het verlies van belangrijke gegevens voorkomt.

Contactformulier 7 Formuliertypen

Contact Formulier 7 werkt met het volgende formulieren; contact formulieren, enquête formulieren, CRM verbonden formulieren, pop-up formulieren, boeking en evenementregistratie formulieren, sollicitatie formulieren, afbeelding uploaden formulieren, getuigenis formulieren, betaling of donatie formulieren, abonneegroei formulieren, front-end posten formulieren, meerdere pagina's formulieren, leidende kwalificatie formulieren, onmiddellijke melding formulieren, offline formulieren, en poll formulieren.

Contactformulier 7 Integraties

Contactformulier 7 bestaat uit verschillende integratietypen; De MailChimp-extensie integreert MailChimp-mailinglijsten in Contactformulier 7. Hierdoor kan de gebruiker zijn/haar abonnees opslaan in een mailinglijst. Een ander type integratie is de Widget Void Contact Form 7, een paginabuilder die gebruiksvriendelijke functies voor slepen en neerzetten biedt. Bootstrap voor contactformulier 7, een plug-in voor contactformulier 7, wijzigt de uitvoer van het contactformulier en geeft het een stijl in overeenstemming met thema's met behulp van het Bootstrap CSS-framework.

Contactformulier 7 Gedeeltelijke formulierinzendingen

Contactformulier 7 kan zeker gedeeltelijke inzendingen opslaan met behulp van Flamingo.

Contactformulier 7 Opslaan voor later

Contact Formulier 7 heeft geen Opslaan formulieren voor latere functies; daarom kunt u essentiële gegevens verliezen als: formulieren zijn in afwachting.

Contact Formulier 7 Verlaten Formulieren & Half Gevuld Formulieren

Contactformulier 7 bevat functies voor verlaten formulieren, waaronder het bekijken van de IP-adressen van de gebruiker, het verzenden van een e-mail aan de gebruiker die het formulier heeft verlaten en het bekijken van de lijst met vermeldingen aan de beheerderszijde voor het indienen van verlaten formulieren.

Contactformulier 7 Formulier Trechteranalyse

Contactformulier 7 bevat een tabblad Formulieranalyse dat formulieranalyses weergeeft, zoals het ophalen van standaardwaarden uit de context, het instellen van waarden voor de ingelogde gebruiker en het ophalen van standaardwaarden van shortcode-attributen.

Contactformulier 7 E-mail autoresponder

Contactformulier 7 omvat de functie voor automatische beantwoorders van e-mail. Je moet de . selecteren <em>Mail gebruiken </em>selectievakje en kopieer vervolgens de shortcode van uw e-mail om deze functie te gebruiken.

Contact Formulier 7 Veelgestelde vragen

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

Formulier FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

verrijk uw formuliergegevens
Gebruik maken van Responser met uw bestaande formulierprovider.
Meeste vorm 
Aanbieders
Gedeeltelijke formulierinzendingen opslaan?
Verwijzingen volgen op gedeeltelijke formulierinzendingen?
Vooraf invullen Formulieren Wanneer de gebruiker terugkeert?
(zelfs zonder opslaan & hervatten of bewerken van links)
Ingebouwde e-mail autoresponder?
Toon gebruiker Locatie; Land, Staat & Stad?
Toon gebruiker IP-type; Onderwijs, Zakelijk, VPN, ISP?
Gebruikersorganisatie-informatie weergeven?
Gebruiker tonen Apparaat, Bron & Medium?
Verzendt directe leadmelding?
Automatische nep/echte e-mailvalidatie?
Automatische telefoonvalidatie voor 200+ landen?
Verlaten e-mail geopend en kliktracking?
Autoresponder e-mailen van aangepast domein?
Verlaten formulierveldanalyse?
Volledige trechteranalyse van formulierstarters tot verlaten en herstelde leads?
Tijdstempel gebruikersactiviteit weergeven voor alle leads?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish