Wat is Cognito? Formulieren?

Cognito Formulieren is een online formulier bouwplatform met een toegankelijke interface en intuïtief ontwerp waardoor het zelfs voor een beginner extreem gemakkelijk te gebruiken is. Cognito Formulieren stelt de gebruiker in staat om te creëren, uitgeven en beheren formulieren zonder enige codering of andere ingewikkelde structuren. Het biedt de gebruiker een breed scala aan sjablonen met 20+ formulier velden die ze kunnen gebruiken om onbeperkt te creëren en te stylen formulieren volgens hen.

Cognito Formulieren Belangrijkste kenmerken:

Cognito Formulieren beschikken over een flexibele bewerkingstool voor slepen en neerzetten waarmee u een sjabloon kunt kiezen en aanpassen of een geheel nieuwe lay-out van rijen en kolommen kunt maken voor elk veld voor uw formulier. Met zijn intuïtieve mogelijkheid om velden te verplaatsen en meerkeuzeopties aan te passen, kun je prachtig vormgegeven formulieren en enquêtes in jouw stijl.‍

Met tools die lettertypen en achtergrondafbeeldingen bevatten, bevat het ook een ongelooflijke functie van responsive formulieren. Cognito formulieren naadloos creëren formulieren die veranderen afhankelijk van het apparaat van de gebruiker om in- of uitzoomen te voorkomen.

Het bevat ook conditielogica waarmee de respondent vragen kan beantwoorden die voor hem of haar relevant zijn en die hem een unieke route door de hele formulier en meerdere pagina's formulieren om uw complex te veranderen formulieren in eenvoudige met voortgangsbalken en pagina-einden. Het biedt ook functies voor elektronische handtekeningen en het samenvoegen van documenten waarmee u snel professionele documenten kunt maken zonder tijd of papier te verspillen.

Cognito Formulieren Extensies en add-ons

Sommige van de formulier Extensies en add-ons voor Cognito formulieren zijn Microsoft power automatisering, Zapier, SharePoint, WordPress-plug-in en webhooks.

Cognito-formuliertypen

Cognito Formulieren is een online formulier genererend platform met een eenvoudig en duidelijk ontwerp waarmee een complete beginner ongelooflijke kan creëren formulieren van verschillende soorten binnen enkele minuten. Deze formulieren toepassing opnemen: Formulieren, Contact Formulieren, Klantenservice Formulieren, Medisch Formulieren, Volgorde Formulieren, Registratie Formulieren, Rapportage Formulieren, Enquête Formulieren & Quizzen.

Cognito Form-integraties

Cognito formulieren laat integraties met tal van applicaties toe voor een vlotte communicatie met uw publiek. Deze typen omvatten analyse en rapportage, CMS- en CRM-integraties, het delen en opslaan van bestanden, betalingsverwerkers, marketingautomatisering, gegevensbeheertoepassingen en e-mailtoepassingen. Enkele van de toepassingen die onder deze typen zijn gecategoriseerd zijn Pipedrive, Trello, Google Drive, PayPal, Stripe, enz.

Cognito Formulieren Gedeeltelijk Formulier Inzendingen

Het is noodzakelijk om zoveel mogelijk gegevens op te slaan om uw resultaten te verbeteren. Hiervoor heeft Cognito formulieren bieden een optie om gedeeltelijke inzendingen op te slaan. Wanneer de respondent op de knop Opslaan drukt op een gedeeltelijk gevulde formulier, het verschijnt op de pagina Inzendingen in de lijst met onvolledige formulieren waarmee u de gegevens kunt verzamelen die u nodig heeft zonder dat deze worden ingevuld.

Cognito Formulieren Bewaar voor later

Cognito formulieren bevatten een functie voor opslaan en hervatten waarmee de respondent zijn voortgang kan opslaan voor latere voltooiing met een grondiger begrip. De gebruiker kan aan het einde een schakelaar voor opslaan toevoegen die de ingevulde informatie verzamelt en opslaat. Er wordt ook een link gemaakt die de respondent rechtstreeks naar zijn halfgevulde brengt formulier totdat ze het voltooien. Cognito formulieren laat u ook een vervaldatum instellen voor uw formulier zodat respondenten het met tussenpozen maar op tijd kunnen vullen.</p>

Cognito Formulieren Verlaten Formulieren & Half Gevuld Formulieren

Cognito Formulieren biedt geen Verlaten Formulier functie, maar met de functie voor het opslaan van gedeeltelijke indiening kunt u de opgeslagen onvolledige invoer van uw formulier. De respondenten moeten op de knop Opslaan of Verzenden drukken om hun gegevens op de pagina Inzendingen te laten opnemen.

Cognito Form-trechteranalyse

Cognito Formulieren werkt met Google Analyse die helpt bij het verzamelen van gegevens en betere prestaties van uw formulieren door de problemen te identificeren en te verbeteren. Het helpt bij het nauwkeurig berekenen van de ROI van uw PPC en geeft vooraf inzicht in de gebruikers die uw pagina bezoeken en formulieren. Enkele van deze KPI's en statistieken zijn:

Gedrag ter plaatse
demografie
Gebruikt apparaat
Geografie en conversieratio's
Verwijzingsbronnen

Cognito Formulieren E-mail autoresponder

Cognito formulieren hebben autoresponder-e-mails die helpen bij een betere relatie met respondenten door hen een goedkeuringse-mail te sturen van hun formulier indiening of een ontvangstbevestiging na een aankoop. Het biedt ook extra opties om het te personaliseren door verschillende berichten toe te voegen, het thema te bewerken of kopieën van bestanden en documenten te uploaden. Het bevat ook een optie om indien nodig een bevestigingsmail opnieuw te verzenden.

Kennis Formulieren FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

Formulier FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

verrijk uw formuliergegevens
Gebruik maken van Responser met uw bestaande formulierprovider.
Meeste vorm 
Aanbieders
Gedeeltelijke formulierinzendingen opslaan?
Verwijzingen volgen op gedeeltelijke formulierinzendingen?
Vooraf invullen Formulieren Wanneer de gebruiker terugkeert?
(zelfs zonder opslaan & hervatten of bewerken van links)
Ingebouwde e-mail autoresponder?
Toon gebruiker Locatie; Land, Staat & Stad?
Toon gebruiker IP-type; Onderwijs, Zakelijk, VPN, ISP?
Gebruikersorganisatie-informatie weergeven?
Gebruiker tonen Apparaat, Bron & Medium?
Verzendt directe leadmelding?
Automatische nep/echte e-mailvalidatie?
Automatische telefoonvalidatie voor 200+ landen?
Verlaten e-mail geopend en kliktracking?
Autoresponder e-mailen van aangepast domein?
Verlaten formulierveldanalyse?
Volledige trechteranalyse van formulierstarters tot verlaten en herstelde leads?
Tijdstempel gebruikersactiviteit weergeven voor alle leads?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish