Wat is Caldera Formulieren?

Caldera Formulier is een gratis en onderscheidende WordPress-plug-in ontworpen met een eenvoudige en intuïtieve interface voor slepen en neerzetten die responsief en flexibel creëert formulieren moeiteloos. De eenvoudige visuele editor maakt het gecompliceerde formulier bouwproces tot een soepel proces en genereert unieke en reactieve formulieren voor uw WordPress-website, ongeacht het apparaat.

Caldera Formulieren Belangrijkste kenmerken:

Caldera Formulieren is een unieke WordPress formulier bouwer die een relatief meer functionele gratis versie biedt, in tegenstelling tot alle andere formulier bouwer. De visuele editor voor slepen en neerzetten en een dynamisch op rasters gebaseerd ontwerp dat meerdere kolommen en extra pagina's bevat om de lay-out opnieuw te ontwerpen formulier- eenvoudig en ontspannen bouwen. Het stelt de gebruiker in staat om formulieren die visueel responsief en interactief zijn.

Caldera Formulieren biedt een breed scala aan veldtypen die helpen bij het maken van uw formulieren er communicatiever uitzien. Het helpt bij het vastleggen van meer publiek en resulteert in de groei van uw website. Deze veldtypen omvatten automatisch aanvullen, sterbeoordeling, datum- en kleurkiezer, bestandsupload, HTML, selectievakjes, enz.

De visuele editor van Caldera formulieren biedt ook een voorwaardelijke logische functie waarmee u kunt creëren formulieren met essentiële informatie en velden die de formulieren aanpassen aan de input van de respondent zonder overbodige informatie.

Het bestaat ook standaard uit een anti-spamsysteem dat een zeer effectieve honingpot gebruikt die spam voorkomt, in tegenstelling tot andere formuliermakers.

Caldera Formulieren Extensies en add-ons

Enkele van de extensies en add-ons voor Caldera formulieren omvatten ActiveCampaign, Stripe, Zapier, Slack, MailChimp en nog veel meer.

Caldera-formuliertypen

Caldera Formulieren is een unieke WordPress formulier builder waarmee gebruikers verschillende soorten formulieren met zijn gebruiksvriendelijke interface en responsieve kenmerken. Met een breed scala aan veldtypen biedt Caldera Formulieren werken met contact formulieren, leadgeneratie formulieren, registratie formulieren, boeking formulieren, betaling formulieren, en beoordeling formulieren, enzovoort.

Caldera Form Integraties

Caldera Formulieren integreert met een verzameling applicaties die uw online naar een hoger niveau tillen formulieren. Deze integraties zijn onderverdeeld in CMS- en CRM-integraties, Marketingautomatisering, Bestanden delen en opslaan, Betalingsverwerkers, Gegevensbeheertoepassingen, Antispamtoepassingen en E-mailtoepassingen.<strong> </strong>Sommige van deze applicaties zijn LSX Zoho CRM, Salesforce, Caldera Formulieren PayFast, WP eSignature, FileTrip, CleanTalk Anti-Spam, WP HTML Mail, ConvertKit, enz.

Caldera Formulieren Gedeeltelijk Formulier Inzendingen

Caldera formulieren hebben geen functie voor gedeeltelijke indiening, maar hebben een speciale add-on genaamd Connected Caldera Formulieren waarmee de gebruiker een verbonden formulier met een reeks van meerdere formulieren. Wanneer de respondent de begint in te vullen formulier, het verzamelt de gegevens in een reeks die kan worden bekeken in de invoerviewer zodra de formulier wordt ingediend. Maar het biedt ook een actieve optie die de gebruikers de gedeeltelijke inzendingen van de respondenten in de invoerviewer laat zien wanneer deze is geactiveerd.

Caldera Formulieren Bewaar voor later

Caldera Formulieren Verlaten Formulieren & Half Gevuld Formulieren

Caldera Form-trechteranalyse

Caldera Form E-mail Autoresponder

Caldera Formulieren bevat twee soorten e-mailresponders; een ingebouwde auto-responderprocessor en e-mailmeldingen. E-mailmelding informeert de gebruiker wanneer de formulieren worden ingediend, terwijl een autoresponder-processor de respondent op de hoogte stelt met een of meer e-mails. Deze auto-responderprocessor stelt de gebruiker ook in staat om afzonderlijke e-mails met verschillende berichten naar verschillende respondenten te sturen.

Caldera Formulieren FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

Formulier FAQ

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Foodtruck quinoa nesciunt laborum eiusmod. Brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua zet er een vogel op inktvis single-origin coffee nulla veronderstelnda shoreditch et.

verrijk uw formuliergegevens
Gebruik maken van Responser met uw bestaande formulierprovider.
Meeste vorm 
Aanbieders
Gedeeltelijke formulierinzendingen opslaan?
Verwijzingen volgen op gedeeltelijke formulierinzendingen?
Vooraf invullen Formulieren Wanneer de gebruiker terugkeert?
(zelfs zonder opslaan & hervatten of bewerken van links)
Ingebouwde e-mail autoresponder?
Toon gebruiker Locatie; Land, Staat & Stad?
Toon gebruiker IP-type; Onderwijs, Zakelijk, VPN, ISP?
Gebruikersorganisatie-informatie weergeven?
Gebruiker tonen Apparaat, Bron & Medium?
Verzendt directe leadmelding?
Automatische nep/echte e-mailvalidatie?
Automatische telefoonvalidatie voor 200+ landen?
Verlaten e-mail geopend en kliktracking?
Autoresponder e-mailen van aangepast domein?
Verlaten formulierveldanalyse?
Volledige trechteranalyse van formulierstarters tot verlaten en herstelde leads?
Tijdstempel gebruikersactiviteit weergeven voor alle leads?
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish