Neem contact met ons op

Krijg een persoonlijke demonstratie van Responser

Een krachtige reeks functies waarmee u verloren leads kunt herstellen.

Werkt op alle CMS-platforms; Wordpress, Webflow, Joomla, Drupal, Magento en Typo3 om er maar een paar te noemen.

Uw bericht is verzonden.
We nemen binnen 24-48 uur contact met u op.
Oops! Er is iets fout gegaan.
FAQ

Veel Gestelde Vragen

Wat is het prijsmodel?

-Wij rekenen per lead en niet per website, gebruikers of aantal formulieren. We vinden het niet eerlijk om de groei van onze gebruikers te beperken. Daarom tellen we verlaten leads ook niet mee voor je totale aantal leads. Alleen herstelde en volledig ingediende leads. Hoe groter uw behoeften, hoe goedkoper het wordt per lead. We bieden twee maanden gratis voor alle jaarplannen.

Welke betalingsprovider gebruikt u?

We gebruiken Stripe, de wereldleider op het gebied van online betalen. Dat betekent dat we geen creditcardgegevens op onze servers opslaan en ook geen toegang hebben tot details. Het wordt allemaal verzorgd door Stripe

Wat heb ik nodig om een account aan te maken?

U kunt zich aanmelden met uw e-mail, Google of Linkedin-account om uw inloggegevens te verifiëren.

Wat is uw annuleringsbeleid?

-Betaal naar gebruik en annuleer op elk moment en om welke reden dan ook. Ga gewoon onder Instellingen -> Betalingen en annuleer het abonnement. Als u echter geld wilt besparen op jaarlijkse abonnementskosten, bieden we u twee maanden gratis aan.

Hoeveel websites kan ik koppelen?

-U kunt verbinding maken met zoveel websites als u wilt. Sterker nog, we moedigen je aan om dit te doen. Wij slagen als u slaagt.

Hoeveel gebruikers kan ik uitnodigen?

-U kunt zoveel gebruikers uitnodigen als u wilt. Sterker nog, we moedigen je aan om dit te doen. Wij slagen als u slaagt. Dat betekent dat hoe meer gebruikers u uitnodigt, hoe meer betrokken gebruikers we krijgen.

Waar wordt de app gehost?

-Onze servers op Digital Ocean worden gehost in Duitsland om te voldoen aan de EU-wetgeving en de AVG. Ook in de EU gebruiken we AWS.

Hoe genereer ik een factuur?

- Ga in de app naar het gedeelte Instellingen en klik op "factuur downloaden" in pdf-formaat. Het is direct.

Hoe lang duurt het? Responser leadinformatie verzamelen?

-Dezelfde seconde Responser's JS-script is toegevoegd aan de formulierpagina, er wordt informatie verzameld. Zorg ervoor dat u het juiste formulierveld in kaart brengt, zodat uw inspanningen voor veldoptimalisatie gemakkelijker worden door het afleveren van velden per veld onder Formulierprestaties nauwlettend te volgen.

Hoeveel web formulieren kan ik aansluiten?

-U kunt verbinding maken met zoveel formulieren zoals je wilt. Sterker nog, we moedigen je aan om dit te doen. Wij slagen als u slaagt. Dat betekent dat hoe meer leads u kunt verzamelen, hoe meer we met u kunnen meegroeien,

Hoe lang heeft Responser in zaken geweest?

-We hebben onze bètaversie gelanceerd in de zomer van 2020. Het oprichtende team heeft meer dan 20 jaar ervaring met het optimaliseren van formulieren en het genereren van leads voor miljoenen maandelijkse gebruikers.

Waar bevindt het team zich?

-We hebben een verspreid team van talenten over de hele wereld. Van Zweden tot India en Canada.

FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish