Aanbieders van formulieren

Responser werkt geweldig met de meeste formulierproviders

Zoho Formulieren

Zoho Formulieren

Zoho Formulieren

Wufoo Formulieren

Wufoo Formulieren

Wufoo is een online formulier builder, waarmee u online op maat kunt bouwen formulieren waarmee u gegevens en betalingen kunt verzamelen en uw workflows kunt automatiseren.

Visuele Form Builder

Visuele Form Builder

De visuele formulierbouwer wordt beschouwd als de eenvoudigste en gemakkelijkste WordPress-plug-in die het complexe proces van het maken van formulieren soepel maakt.

Typevorm

Typevorm

Typeform wordt niet ondersteund door Responser dankzij de multi-step formulieren is niet compatibel met gegevensverzameling van Responser.

Quform

Quform

Quform is de nieuwe progressieve WordPress-plug-in die het proces voor het maken van formulieren moeiteloos maakt.

Papiervorm

Papiervorm

Paperform is een online formulierbouwer zonder code die veel meer uitvoert dan een gewone formulierbouwer die uw merk visueel boeit en illustreert.

Pabbly-vorm

Pabbly-vorm

Pabbly formulier bouwer is een online web formulier-software maken waarmee je alle soorten kunt ontwerpen formulieren snel en vlot.

Ninja Formulieren

Ninja Formulieren

Ninja Formulieren is een van de beste Drag and Drop WordPress formulier Bouwers.

Microsoft Formulieren

Microsoft Formulieren

Microsoft Formulieren is een gebruiksvriendelijke, lichtgewicht app waarmee je quizzen, polls en enquêtes kunt maken.

Kali Formulieren

Kali Formulieren

Kali formulieren is een gebruiksvriendelijke WordPress contactpersoon formulier inpluggen. Gebruikers kunnen meerdere maken formulieren volgens hun behoeften met behulp van deze plug-in.

Jotvorm

Jotvorm

JotForm is een online no-code formulier-platform creëren met een eenvoudig ontwerp maar verbeterde vaardigheid waarmee gebruikers verschillende kunnen produceren en publiceren formulieren.

Hubspot Formulieren

Hubspot Formulieren

Hubspot Formulieren is een krachtige online formulier generator waarmee u kunt creëren formulieren direct naar je zin.

Blije vormen

Blije vormen

HappyForms is een gebruiksvriendelijke plug-in voor WordPress die tot doel heeft de algehele WordPress-ervaring te verbeteren.

Gravity Formulieren

Gravity Formulieren

Gravity Formulieren is een van de gemakkelijkste tools die beschikbaar zijn om u te helpen bij het maken van geavanceerde formulieren, en is ook de meest vertrouwde tool voor u om uw WordPress-aangedreven websites op te maken.

Google Formulieren

Google Formulieren

Google formulier is een online formulier-platform creëren dat gegevensverzameling mogelijk maakt door eenvoudig gepersonaliseerd te maken formulieren, quizzen en peilingen met betrekking tot elk veld en deze te delen met uw gewenste publiek.

Formulierenstapel

Formulierenstapel

Formstack is een online platform dat wordt gebruikt voor verbeterde efficiëntie op de werkplek zonder enige chaos van het proces.

Formuliersite

Formuliersite

Formsite is een gebruiksvriendelijk platform dat een enorm hulpmiddel blijkt te zijn bij het bouwen van online professionals formulieren en webenquêtes.

Formletten

Formletten

Formlets is een #1 formulier platform waarmee je foutloos en krachtig online kunt creëren formulieren.

Forminator

Forminator

Forminator is een van de gemakkelijkst te gebruiken Worpress-formulierbouwers en is handig bij het omgaan met alle soorten websites.

Formidabel Formulieren

Formidabel Formulieren

Formidabel Formulieren is een hulpmiddel dat uw formulieren op een zeer efficiënte en tijdige manier in krachtige datagestuurde applicaties.

Formulierenmaker

Formulierenmaker

Formulier maker is een moderne plug-in waarmee gebruikers een online applicatie kunnen bouwen formulieren.

Vorm ambachten

Vorm ambachten

Formulier Ambachten is een online formulier bouwer die enorm helpt bij het maken van allerlei soorten formulieren, of het nu gaat om een sollicitatie formulieren, nieuwsbrieven, fundraiser tickets, noem maar op.

Vormmontage

Vormmontage

FormAssembly is een krachtig online platform voor het maken van formulieren en het verzamelen van gegevens.

Everest Formulieren

Everest Formulieren

Everest Formulieren is een ongelooflijke en lichtgewicht WordPress-plug-in die prachtige formulieren voor gebruikers voor gelijktijdige en verbeterde resultaten.

Contactformulier 7

Contactformulier 7

Contact Form 7 is een plug-in voor WordPress die de WordPress-ervaring ongelooflijk soepel maakt. Het kan verschillende functies vervullen.

Cognito Formulieren

Cognito Formulieren

Cognito Formulieren is een online formulier bouwplatform met een toegankelijke interface en intuïtief ontwerp waardoor het zelfs voor een beginner extreem gemakkelijk te gebruiken is.

Caldera Formulieren

Caldera Formulieren

Caldera Formulier is een gratis en onderscheidende WordPress-plug-in ontworpen met een eenvoudige en intuïtieve interface voor slepen en neerzetten die responsief en flexibel creëert formulieren moeiteloos.

Begin vandaag nog met het optimaliseren van conversies en het stimuleren van verkopen.

FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish