VOOR VERKOOPTEAMS

Sluit meer deals met minder werk.

Geef uw verkoopteam een krachtig platform voor leadbeheer dat de zichtbaarheid maximaliseert en tegelijkertijd de authenticiteit en kwaliteit van uw leads verbetert.

Verlaten Formulieren teamsverkoop

Zie het volledige plaatje. Grijp meer omzet.

Krijg direct toegang tot bevoorrechte gegevens terwijl u activiteiten in uw hele database bijhoudt. Stroomlijn alle aspecten van leadbeheer met Responser.

Geautomatiseerde leadvalidatie

Besteed minder tijd aan het valideren van contactgegevens en meer tijd aan verkopen. Responser automatisch verifieert en telefoonnummers en e-mailadressen, zodat u dat niet hoeft te doen.

Delen met één klik

Voorkom dat leads door de mazen van het net glippen met een 1-klik-URL en direct delen met populaire berichten-apps. Vind snel informatie en zorg ervoor dat de follow-ups op tijd worden afgerond.

Fijnmazige analyses

Fijnmazige analyses

Responser maakt het mogelijk om in een handomdraai op snelheid te komen met een voorsprong. Weet vanaf het begin alles wat er te weten valt, inclusief de geografische locatie van een bezoeker, IP-informatie en meer.

Beheer leads zonder gedoe.

Stop met het verspillen van tijd met het zoeken naar details.

Stop met het verspillen van tijd met het zoeken naar details.

Verminder de hoeveelheid tijd die nodig is om een verkoopgesprek voor te bereiden. Houd contactgegevens, historische communicatie en bedrijfsinformatie binnen handbereik.

Geef prioriteit aan leads die er het meest toe doen.

Geef prioriteit aan leads die er het meest toe doen.

Maximaliseer de productiviteit door leads te prioriteren op basis van hun interesseniveau. Converteer meer leads, sluit meer deals en focus op wat het belangrijkst is met Responser.

Blijf op de hoogte over de hele linie.

Kies voor een gecentraliseerde benadering van leadbeheer die automatisch alle beschikbare contactgegevens organiseert in gedetailleerde profielen terwijl interacties binnen uw verkoopteam worden bijgehouden.

Bewaak de belangrijkste prestatiestatistieken.

Ontvang automatisch nieuwe leadmeldingen terwijl u bruikbare inzichten genereert voor belangrijke statistieken, inclusief analyse van verlaten formuliervelden. Neem de controle over het leadgeneratieproces met Resposer.

verrijk uw formuliergegevens
Alles wat u nodig hebt om uw verkoopbereik zonder moeite te personaliseren.
Responser
marketing
Meeste vorm 
Aanbieders
Gedeeltelijke inzendingen opslaan?
Verwijzingen volgen op gedeeltelijke inzendingen?
Ingebouwde e-mail autoresponder?
Gebruiker locatie, IP-type en organisatie tonen?
Sla alles op Formulieren Automatisch voor later (Formulier Herstel)?
Bekijk alle formulierfuncties
FrançaisItalianoEspañolDeutschjęzyk polskiPortuguêsNederlandsEnglish汉语SvenskaEnglish